Hizmetlerine aktif olarak bu yılın Mart ayında başlayan vakfımız, 4 ay süreyle 24 üniversite öğrencisine burs vererek bu eğitim ve öğretim yılını tamamlamıştır.

Daha önce öğrencilerimize duyurulduğu gibi, bu eğitim ve öğretim yılında burs alan öğrencilerimizin not durumları Vakfımızca incelenecek ve başarı durumları gözden geçirilecektir. Bu sebeple öğrencilerimizden not durumlarını gösteren belgelerini 15 Temmuz 2015 tarihine kadar vakfımıza göndermeleri istenmiştir.

Bu dönemlerini başarıyla bitiren öğrencilerimize,  2015-2016 eğitim ve öğretim yılında da burs verilmeye devam edilecektir.

Vakıf Yönetim kurulumuzca gerekli değerlendirmeler yapıldığı ve bütçe imkanları elverdiği taktirde, burs alan öğrenci sayısında artırıma gidilmesi ayrıca düşünülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.