Yaklaşık iki ay süren detaylı ve disiplinli bir çalışma sonucunda, vakfımıza burs müracaatında bulunan 226 öğrenci arasından 24 öğrencinin seçimi ve diğer tüm işlemleri tamamlanmış, ilk karşılıksız burs ödemeleri bugün itibarıyla yapılmıştır. Tüm öğrencilerimizin kazandıkları burslarını güle güle kullanmalarını diliyoruz.

Öğrenci arkadaşlarımızla yapılan birebir görüşmelerde; her dönem başı öğrenci belgeleri ile her dönem sonunda not durumlarını gösteren belgelerini Vakfa iletmeleri istenmiştir. Bu belgelerin sunumunun, bursların devamlılığı için ön şart olduğu tüm öğrenci arkadaşlarımıza duyurulmuştur.

Vakfımızın imkânları geliştikçe, bu sayının artacağını ve daha çok öğrenci arkadaşımıza destek olacağımızı ayrıca belirtmek isteriz.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılı 2. döneminde;

Özbek Özler Özel Bursundan 4,